TAIKOFONin käyttöohje 


Avaamalla TAIKOFONin päällisen vetoketjun, näet sen alla TAIKOFON® käynnistys- eli on/off -kytkimen. Käynnistä TAIKOFON® painamalla kytkintä noin sekunnin ajan. Sininen LED-valo syttyy ja kuulet äänimerkin. Aina, kun näet valopisteen tiedät, että TAIKOFON® on päällä.
Täyteen ladattu akku kestää aktiivikäytössä noin 4-8 tuntia. Siksi TAIKOFON® on hyvä kytkeä pois päältä aina, kun et käytä sitä. Sammuttaminen tapahtuu painamalla kytkin sekunnin ajan, kuulet äänimerkin ja valo sammuu.

TAIKOFON® myös ilmoittaa milloin akun varaus on loppumassa: oranssi latauksen valo vilkkuu ja kuulet toistuvasti merkkiäänen. 

Voit laittaa TAIKOFONin yöksi latautumaan liittämällä latauskaapelin (USB kaapeli ja USB pistoke) kapea pää TAIKOFONiin lähellä kytkintä olevaan latusliittimeen ja toisen pään pistorasiaan. TAIKOFON® latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa.

TAIKOFONin liittäminen äänilähteeseen Bluetooth yhteydellä

Tarkista, että isäntälaitteen Bluetooth-yhteys on päällä.
Sammuta TAIKOFON® ja käynnistä se uudelleen painamalla virtakytkintä pitkään (3 sek.). TAIKOFON® etsii isäntälaitetta ja tulee näkyviin isäntälaitteen asetuksiin nimellä `Flexound Xperience´. Tarvittaessa klikkaa `yhteys´ päälle ja samalla kuulet TAIKOFONin merkkiäänen joka vahvistaa yhteyden.
TAIKOFON® on nyt yhdistetty isäntälaitteeseen ja on käyttövalmis. Voit kuunnella valitsemaasi sisältöä esim. isäntälaitteeseen (älypuhelin, tabletti tai MP3 soitin) musiikkia, äänikirjaa tai muuta sisältöä.